Logopediste Timmy Hartmann

Workshops & Presentatietrainingen

In mijn praktijk en op locatie verzorg in trainingen, workshops en cursussen op het gebied van stem, spreken en presenteren.

PRESENTATIE:
Mijn presentatietrainingen richten zich niet op de inhoud van de boodschap maar op de vorm. Naast aandacht voor houding en lichaamstaal zijn van belang:
- stemgebruik
- verstaanbaarheid
- intonatie
Je leert optimaal gebruik te maken van deze aspecten van het spreken waardoor je presentatie levendiger en krachtiger wordt. Je helpt hiermee je luisteraar het verhaal te volgen en hij/zij zal onthouden wat jij wil dat hij onthoudt. Dit is leuk in je privéleven maar heel belangrijk op je werk, bij presentaties of in sollicitatieprocedures.

STEMTECHNIEK:
Hierbij leer je om je stem goed en gezond te gebruiken. Stemgebruik kost geen moeite geeft geen pijn of vermoeidheid in de keel. Je leert dat je de klank van je stem kunt beïnvloeden en welke klank bij jou past.

STEMEXPRESSIE:
Hierbij leer je meer variatie in stemgebruik. Hierbij kun je denken aan variatie in toonhoogte en luidheid in het gewone spreken maar ook aan meer extreem stemgebruik in bijvoorbeeld het theater.

De individuele trainingen en cursussen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief hiervoor is €30,= per 30 minuten of € 50,= per uur.

Voor workshops en cursussen op uw locatie is het tarief € 80,= per uur voor groepen tot 12 personen. Dit tarief is inclusief BTW en exclusief voorbereidingstijd en reiskosten. De inhoud van de workshop of cursus wordt afgestemd op uw wensen.

Neem vrijblijvend contact op als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen.